Search Bar

Social Media

Text Space


A minimal hillside house in Norway, made from 6 cubes

1.12.2018



A home in Norway was created using 6 cubes of varying sizes that are intended to give the residents a cozy feel as a shelter from the Nordic winter days and nights by Norm Architects. The concept of the cluster design overlaps one another giving dwellers the feeling of togetherness without inhabiting one room. The house, situated near the town of Gjøvik and Mjøsa Lake, is situated on a hillside that overlooks a woodland area. Cold concrete contrasts warm wood materials which are repeated seamlessly throughout the house, varying subtly in finish from room to room to mark separation from one space to the next.











0 comments:

Post a Comment

Thank you for your comments, I love hearing from you!
Questions, comments or sponsorship inquires, please contact me via the 'contact' link.

Jennifer

Theme by Blog Milk