28.8.10

Studio Junction



I love the warm teak wood in this courtyard house designed by Studio Junction. The
big wall of storage in the kids' room is so inventive!

5 comments:

  1. i gasped when i clicked on the studio junction link!!! and then my heart almost popped out of my chest! phenomenal!!!
    have a good weekend jen!
    j.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. that furniture is beautiful- I love the simple, modern lines. will check out the link.

    ReplyDelete
  4. so gorgeous! thank you so much for posting this! the courtyard is just perfect.

    ReplyDelete

thank you for your comments.
if you have any questions please email me via the 'contact' link.

-Jennifer

 

A Merry Mishap All rights reserved © Blog Milk Development - Graphic by Jeremiah Hagler

subscribe